Företaget startades 1990.

De första åren jobbade vi mycket med trycktjänster och förmedling av trycksaker. 1993 inledde vi ett samarbete med Plockmatic AB. Under början av 90-talet etablerade vi oss som en mycket kompetent leverantör av grafisk efterbehandlingsutrustning. I många fall utgjorde kunderna då, som nu, offentlig förvaltning, statliga myndigheter och företag. Vi har fortfarande kontakt med våra allra första kunder - något vi är stolta över!


Under senare år har verksamhetsfokus förändrats i takt med hela vår omvärld. Vår produktmix flyttades till produkter såsom plastkortskrivare, plastkort, tillbehör och beröringsfria(RFID)  produkter. Dessa delar av verksamheten har utvecklas kraftigt de senaste åren och det är inom dessa områden vi idag fokuserar. Vi har på kort tid etablerat oss som en betydande leverantör av RFID-läsare, RFID-taggar och RFID-kort.


Den tekniska utvecklingen inom RFID-lösningar för till exempel inloggning, legitimering (PKI/e-legitimation) i kombination med allt högre ställda säkerhetskrav tycker vi är utmanande och högst intressant. Vi har idag ett mycket omfattande kontaktnät och har möjlighet att ta fram de mest komplexa lösningar.


Välkommen som kund Du också!

 

SGS Progress AB (556539-5711) har högsta kreditvärdighet enligt UC AB.

 

Färdtjänstkort Strängnäs Kommun

Strängnäs Kommun gör sina färdtjänstkort med en plastkortskrivare och våra färgade plastkort....


Läs mer

RFID till ICA Maxi

Vi har hjälpt en ICA Maxi-butik att ta fram personliga RFID-taggar för användning i både...


Läs mer

Fargo HDP5000

Fargo HDP 5000 är en plastkortskrivare för Dig med mycket höga krav på säkerhet, teknik och...


Läs mer
Tigerton Webbyrå